Facebook | Търсачка №2 | Скрийншот | ScreenShotStudio | Los Angeles | Adidas | Автоавангард | Топ Авто | Кредит Кар | Отслабване | Дънкова мода | Холивуд | RegistryBooster
Търсачката Търси-Имот.blogspot.com е проектирана да показва обобщени резултати от всичките български търсачки на имоти в една заявка за търсене. Как работи търсачката?:: Напишете дума или фраза в полето за търсене и натиснете бутон "Търсене", за да получите резултатите от търсене на недвижими имоти.

BUILDING.bg сайт за ново строителство



BUILDING.bg e специализиран сайт за обяви свързани предимно с ново строителство


Как Building.bg ще ви помогне в намирането на имота на мечтите ви?
Със създаването на Building.bg ще се опитаме да наложим нов стил на предоставянето на информация за продажба на имоти на крайните потребители – купувачите. Ние се стремим да им осигурим винаги актуална и пълна информация! Стремим се да убедим и нашите партньори, публикуващи оферти си в това! Ние знаем, че ако купувачите са доволни от предоставената им информация, доволни ще сме и ние, доволни ще бъдат и нашите клиенти и партньори – агенциите за имоти и инвестиционните компании! Леснотата на подреждане и визуализация на информацията ни позволява да следим всяка една оферта, в момента на публикуването и и да направим необходимите корекции или да предупредим подателят и да направи поправки по нея, за да може тя да представя максимално точно и пълно описваните имоти.


Цел на проекта
При проектирането на сайта заложихме една единствена концепция: бързо и лесно намиране на информация за продажби на имоти ново строителство!
Както надяваме се, сами ще се убедите, всяка една част от сайта е създадена с цел леснота на работата с него. Онлайн инструментите предоставяни от Building.bg ще направят намирането на желаната от вас оферта лесно като детска игра! Само тук с две кликвания на мишката ще намерите всички нови сгради в избрани от вас райони и предлаганите в тях жилища, гаражи, магазини, офиси и др.


Защо отделен сайт за ново строителство?
Ние смятаме, че пазарът на имоти в строеж е до голяма степен несъпоставим със пазара на стари жилища. Купувачите на имоти ново строителство също са съвсем отделна група, които не търсят да закупят „или ново или старо жилище” – почти всеки един от тях търси само ново строителство.
Традиционните портали не дават добри възможности за търсене на имоти в строеж Обикновено всички оферти (за ново и старо строителство) излизат в едни безкрайни списъци в които човек едва ли би могъл да се ориентира и да отсее ненужните оферти от стари имоти. В Building.bg обявите се визуализират по един изключително приятен и лесен за разбиране начин: една единствена оферта за всяка новострояща се сграда и списък с имоти за продан в нея! За период от 2 минути всеки би могъл да разбере какви сгради се строят в избрания от него район и какви имоти се продават във всяка една от тях!


Адрес на сайта: www.building.bg


Building.bg стартира на 01.05.2008г. като към момента е първият национален портал за ново строителство, в който потребителите му могат да търсят оферти само за продажба на имоти в строеж на територията на цяла България.